Blåhøjvej 67, Karstoft, 6933 Kibæk

Flot og særdeles velholdt villa på ca. 1,5 ha stor grund i naturskønne landlige omgivelser i udkanten af Karstoft by og gåafstand til naturskønne arealer ved Karstoft Å / Karstoft Å-dal.

I denne ejendom, får du/I en løbende renoveret villa med boligareal på 132 m2 i stueplan + 118 m2 rigtig fin kælder i boligkvalitet, der også anvendes som sådan. (Dog ikke godk. bolig i BBR).
Derudover separat beliggende rigtig gode udbygninger, hhv. bygning med værksted og gildesal samt separat nyere bygning indrettet med 3 hestebokse m.v. Desuden carport og garage m.v.

Den ca. 1,5 ha store grund, indbyder til dyrehold - hest, geder, får, høns eller andre husdyr. Der er p.t. indrettet flere små folde, ligesom et stort velplejet areal bag bygningerne er egnet til at indrette hestefold til mindre heste el. lign.

Udover alt dette er der en skøn forhave med mange flotte planter, bed og træer, stensætninger, bålplads og andre flotte anlæg og indretninger, ligesom der er indrettet legeområde til børn. Også mulighed for at etablere mini-crosser bane til børnene hvis dette er et ønske. Her er god plads til lidt af hvert.

Boligen er indrettet i stueplan med:

- Baggang med epoxy gulv
- Entré med nedg. til kælderen
- Køkken med lyst inventar åben til alrum
- Alrum med brændeovn og udg. til sydv. terrasse
- Stor stue med fransk dobb. dør til/fra alrummet
- Flot bad med niche
- Meget stort værelse (tidl. 2 vær.) med indb. skabe
- Værelse med skabe

Flotte laminat "plankegulve" i stuen og alrummet. Fra alrummet udgang til lækker stor sydvestvendt "indhegnet" stor træ-terrasse.

Kælder/underetage indrettet med:
- Stort soveværelse med skab
- 2 store værelser, det ene med indb. skab
- Stort badevær. med bruseniche og spabadekar
- Vaskerum med bordarr. med vask, plads til VM og TT
- Gangareal/trapperum
- Fyrrum med nyere oliefyr. Stokerfyr kan evt. etableres i opr. fyrrum/udhus sammenbygge med boligen.

Kælderen fremtræder med flotte gennemgående ens klinkegulv i værelserne, vaskerummet og trapperummet . Fremtræder i rigtig fin boligkvalitet, dog ej godk. bolig i BBR.

Sammenbygget med boligen endvidere udhus og carport. Endvidere carport i tilknytning til værksted/gildesalen. Indlagt byvand, og endv. brønd med mulighed for havevanding.


Så vil du bo i en flot ejendom/villa i naturskønne omgivelser i udkanten af landsbyen Karstoft som har rigtig meget at byde på, så er muligheden absolut her. Bl.a. kan fremhæves: Aktive foreninger, herunder borger- og idræts- og gymnastikforeninger der hvert år arrangerer sports- og byfest, markedsdage, krea aftener, fastelavnsfest, Musik, foredrag og syng-sammen aftener og mege mere. Skolebus kører lige forbi døren. Naturoplevelser: Naturrum Skovsnogen. Samarbejde med nabobyen Skarrild med kultur- og fritidshus, skole t.o.m. 6. kl., købmand, dagpleje, børnehave m.v. En aktiv landsby i Herning Kommune.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.