Ørbækvej 72, 7330 Brande

Rummelig villa 179 m2 i vestlige bydel nær naturskønne arealer ved Brandlund Hede. 2500 grund med lidt "skov"..

Rummelig velholdt villa på 179 m2 + tilhørende garage på ca. 55 m2, beliggende i eftertragtet bydel på 2500 m2 stor grund, nær børnehave, Brande rideskole og Brandlund hede og stisystemer i naturskønt område.

Denne villa har gennemgået en omfattende renovering indenfor de seneste år, ligesom boligarealet i 2011 er udvidet med en tilbygning.

Bl.a. kan nævnes: Køkken renoveret 2012 og 2014 (DESIGNA), 2 nyere renoverede badeværelser, nyere cementtagsten på del af boligen, nyere tagrender på del af boligen (næsten overalt), topisoleret i vægge og på loft (det meste af boligen). gulvvarme i del af boligen. Nyere vinduer i det meste af boligen. Nyere anlagt dejlig terrasse og meget mere, så meget er lavet.

Indretning:

- Baggang med klinkegulv
- Stort køkken/alrum med laminatgulv
- Stue med udg. til dejlig morgen terrasse
- Stort badeværelse med 2 vaske, vægh. toilet, hjørnekar og stor bruseniche
- Mellemgang
- Lille badeværelse med bruseniche
- 3 værelser
- Soveværelse
- vaskerum/ teknikrum.

Huset har centralstøvsuger, træ- og laminatgulve samt tæpper m.v., Indvendig dels hvide gipslofter hhv. hvidmalede trælofter, flotte hvidlakerede døre m.v

Og denne ejendom har ekstra stor grund, hvor den bagerste del af grunden er en "lille skov", og således et skønt naturareal tilplantet med især birketræer. Dejlig lukket gårdhave, hvorfra der er indgang til husets baggang. I haven findes godt legehus. Stor ældre garage ca. 55 m2.

Her får du virkelig meget for pengene, hvis du selv kan vandskure facaden og lige lave det sidste færdig som mangler, bl.a. er der ældre eternittag på del af huset.

Hvem kommer først til dette absolut super-tilbud, hvor m2 prisen er lav, trods den omfattende renovering. Prissat med henblik på hurtigt salg.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.