Lindevænget 7, 7361 Ejstrupholm

Velholdt villa på 150 m2 + havestue på 15 m2 og kælder på 40 m2, beliggende i godt kvarter, på dejlig grund der grænser op til grønt område.

Nær naturskønne arealer ved Ejstrup Anlæg med legeplads og lille sø, samt stisystemer med kort gåafstand til Ejstrup midtby med indkøb, skole og idræt m.v.

Huset er indrettet med:

* Dejlig stor vinkelstue med tæppe og udg. til havestue
* Originalt velholdt køkken med spiseplads
* 2 gode værelser
* Soveværelse med skabsvæg
* Original velholdt bad med badekar m/bruser.
* Entre/gang

Dejlig vestvendt havestue. (Mulighed for ekstra værelse ved opdeling af den store vinkelstue.)

Desuden lukket svalegang med skøn udsigt over det grønne friareal som grænser op til haven.

Endvidere:

* Rigtig fornuftig kælder på 40 m2, anvendelligt til mange formål (Gildesal, værksted, hobbyrum eller indretning af kontor/lager eller lign.) Direkte indg. fra haveniveau på grund af skrånende grund ned mod det grønne område. Foran indgangen til kælderen findes overdækket indgangsparti/areal.

Endvidere 30 m2 stor garage med god plads til bil og trailer m.v. Dejlig velplejet ugenert haveanlæg omgivet af hæk og høj beplantning, og i øvrigt udlagt i græs og god indkørsel med
belægningssten.

Indvendig hvide lofter overalt i beboelsen. De fleste vinduer i boligen er skiftet ca. 2009, og således i rigtig god stand, dog ikke vindue i gavl og parti mod havestuen som er ældre. Opvarmes med fjernvarme.

Dette hus kan overtages straks, da det sælges af dødsbo, og udbydes derfor nu til rigtig fornuftig pris, hvor der er plads til modernisering hvis dette er ønsket. Men man kan absolut bo i huset som det er nu, for dem der ønsker et billigt hus i rigtig fornuftig stand.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.