Skolegade 24, Thyregod, 7323 Give

Spændende arkitekttegnet villa 130 m2 bolig 40 m2 kælder, 40 m2 dobb. garage, 24 m2 udestue. Gåafstand til skole, hal, indkøb m.v.

Her får du en spændende utraditionel og velholdt arkitekttegnet villa med et boligareal på 130 m2 i forskudte niveauer, samt dejlig udestue på 24 m2 og 40 m2 god tør kælder samt yderligere 40 m2 dobbeltgarage, beliggende på dejlig grund med gåafstand til Thyregod skole, indkøb, sportsplads og idrætshal og svømmecenter.

Denne villa kan blive virkelig en perle for den der kan/vil modernisere lidt selv. Men den er bestemt også lige til at flytte ind i, og så eventuel modernisere senere hvis man vil det.

Villaen er i forkudte planer, med stueplan indrettet med:

* Køkken med spiseplads, pænt malet inventar
* Spisestueåben til opholdsstuen
* Opholdsstue med udg. via fransk dør til dejlig havestue
* Kontor/værelse
* Vindfang
* Entre/hall med trin op tiløvre niveau og nedg. til kælder

Øvre niveau indrettet med:

* Værelse med tæppe (nyt laminatgulv pålægges af sælger)
* Værelse med laminatgulv og indb. skab
* Soveværelse med laminatgulv og indb. skabe
* Oprindelig men velholdt bad med kar

Kælder indrettet med:

* "Fyrrum" med naturgasinstallation, fibernet m.v.
* Opr. garage/værksted med isoleret loft
* vaskerum med bord m/vask og udg. til haven.
* Yderligere et disponibelt hobbyrum/værksted.

Endvidere stor dobbelt-garage tilbygget i 1999, hvor der er god plads til 2 biler. Udestuen er tilbygget i 1979 og er med brændeovn. (Er talt med i boligarealet i BBR). Endvidere god lille overdækket terrasse i tilknytning til havestuen, samt derudover sydvendt terrasse.

Pæn og velholdt haveanlæg med flot beplantning, træer og buske m.v. God plads til 3-4 biler foran garageanlægget. Spændende grund hvor huset ligger højt på grunden og kælderniveauet også er med direkte indgang fra gadeniveau. Flere vinduer er skiftet i sommeren 2014. Fra haven går sti der fører til Thyregod skole, sports- og svømmehal samt Thyregod idrætscenter.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.