Sportsvænget 16, 7330 Brande

Eftertragtet beliggenhed, og nær stisystemer der fører til skole, hal og sportsplads. Stille lukket børnevenlig vej.

Pæn og velholdt rødstensvilla med tegltag, beliggende i eftertragtet kvarter, stille lukket børnevenlig vej nær skole, hal og sportsplads og 10 min. gang til Brande midtby, indkøb m.v.
Dejlig natur i området med sti til Brandlund Fælled. Der er tilhørende muret garage samt god havestue. Boligareal 130 m2 + havestue 20 m2 og muret garage 30 m2.

Indretning:

* Entre
* Gæstetoilet
* Køkken/alrum med inventar i Eg og massiv bordpl. i bøg
* Stue med godt placeret brændeovn og åben med halvmur til køkken/alrum.
* 3 værelser
* soveværelse med skabsvæg
* Helt nyrenoveret bad (renoveret 2015)
* Baggang med bord med vask, vaskemaskine og tørretumbler

Fra stuen er der udgang til pæn havestue med termotag og termoruder, og derfra igen udgang til dejlig have, hvor der også er overdækket terrasse/hyggekrog samt udepejs.

Haven har bl.a. flotte rhododendron, vandsten, og fremtræder iøvrigt velplejet med flotte planter og bed. Sammenbygget med garagen er der et stort brændeskur/redskabsrum.

Oprindelig tagpap på garage er pålagt tagdug. Fibernet installeres netop nu i kvarteret, så der er mulighed for at blive tilkoblet. Tilsluttet fællesantenne, mellempakke.

Hårde hvidevarer i køkkenet er udskiftet for ca. 2 år siden, med undtagelse af opvaskemaskinen der er lidt ældre. Vaskemaskine og tørretumbler er ældre med fungerer tilfredsstillende.

Her får du absolut et fornuftigt hus med helt nyrenoveret badeværelse, og som er beliggende i særdeles eftertragtet kvarter, tæt på byens faciliteter.

Årligt varmeforbrug er "Beregnet forbrug" iflg. energimærke: Lovpligtigt at oplyse i salgsopstillinger efter 1. januar 2015.
19,86 MWh fjernvarme 15.708 kr
Samlet energiudgift 15.708 kr
Samlet CO? udledning 2,80 ton

Ejers seneste års faktiske udgift til Brande Fjernvarme var kr. 9.846,00 og dermed væsentlig lavere en "beregnet forbrug" ifølge energimærket.(+ træ til brændeovn).

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.