Brandevej 53, 7361 Ejstrupholm

Charmerende landejendom, med tilhørende 8,7 HA - beliggende i 7361 Ejstrupholm

Nu har du muligheden for, at blive den heldige ejer af denne charmerende nedlagte landejendom mellem Brande og Ejstrupholm.

Ejendommen er beliggende på Brandevej 53, 7361 Ejstrupholm. Tilhørende ejendommen følger 8,7 HA med, hvor ca. 6 af dem lige nu er udlagt til juletræer (LÆS MERE HEROM I SALGSOPSTILLINGEN).

Ned ad den lange indkørsel/allé, ligger ejendommen - et godt stykke væk fra vejen.
Stuehuset er opført tilbage i 1938, men er senere ombygget i 1976. Tilhørende stuehuset befinder sig en gildesal, garage samt fyrrum.

Fra ejendommen er der blot 5 minutters kørsel til nærmeste by, Ejstrupholm. Byen indeholder skole, dagsinstitutioner, samt indkøb. Endvidere har Ejstrupholm et rigt foreningsliv - og er generelt en meget aktiv by.

Ejendommen fremstår yderst præsentabel med sin flotte velanlagte have og indkørsel, samt dens flotte omgivelser omkranset af skov og juletræer.

Ejendommens bolig er opført i 1938, og senere ombygget i 1976. Heraf kommer man i besiddelse af 174 m² bolig fordelt på to etager.
Boligen fremstår lys og velholdt, samt løbende moderniseret med b.la. et nyere badeværelse fra 2018 og dele af boligens vinduer og loft er skiftet.

Tilhørende ejendommen får man et godt og rummeligt disponibelt udhus på 104 m², med mulighed for etablering af værksted, gildesal, hobbyrum etc.
Ved siden af befinder sig en garage på 52 m² med tilhørende moderniseret vaskerum, og et separat fyrrum på 12 m².

KOM MED INDENFOR.
Boligen er indrettet som følger:

Stueetage:
- Entré med opgang til 1. sal
- Lyst og rummeligt køkken
- Værelse med indbyggede skabe
- Fordelergang
- Badeværelse fra 2018, med gulvvarme
- Rummlig og lys stue, med udgang til en dejlig overdækket flisebelagt terrasse, via stuens flotte gulv til loft skydedøre.

1. sal:
- Repos
- To rummelige værelser
- Toilet
- Soveværelse, med udgang til en overdækket altan/svalegang med en smuk udsigt over åbne marker.

Til ejendommen hører 8,7 HA med, hvoraf vejen udgør 947 m². Endvidere er ca. 6 HA udlagt til juletræer, som forpagtes af sælger.
Der er egen borring på ejendommen og træpillefyrret er skiftet i 2017.
Sælger har endvidere plantet et nyt løvtræshegn.

Søger du en landejendom, med en rolig og smuk beliggenhed, samt et velholdt stuehus - så er denne ejendom et rigtig godt bud!
Bestil en uforpligtende fremvisning på +45 60395240, eller via vores hjemmeside www.brandeboligsalg.dk. Vi ser meget frem til at vise dig denne fine ejendom.

Boligen er opvarmet med et træpillefyr. Sælger oplyser et varmeforbrug på ca. 8 tons træpiller.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.