Nørregårdsvej 34, Uhre, 7330 Brande

209 m2 stor og virkelig flot kvalitetsvilla med dobbeltcarport og udhus, i naturskønne rolige landlige omgivelser helt ind til Uhre by og med kun ca. 3 km til byskiltet til Brande by. Villaen er opført i 2006 på en 3503 m2 storparcel med plads til udfoldelser.

Denne villa skal opleves. Bestil en uforpligtende fremvisning før det er for sent.

Arkitektegnet liebhavervilla i landlige omgivelser og alligevel i "byen". Uhre er en særdeles populær landsby med meget velfungerende aktivt lokalsamfund med Uhre udviklingsråd og den populære Uhre Friskole med SFO,en og børnehaven "Uhrskoven" som omdrejningspunkt. Uhre er ligeledes begunstiget med det smukke område kaldet "Uhre naturpark"

Villaen har en helt unik indretning for børnefamilien, opdelt i "Voksen-huset" med dejligt stort køkken/alrum i åben miljø med dejlig stue og derfra adgang til forældre-soveværelset med eget bad m/niche og Walk-in closet.

I en flot mellem-bygning findes Hall,én som adskiller "voksen-huset" fra "børne-huset", og som er lige så unik med stort multirum/fællesrum/tv-stue, 3 store værelser, endnu et bad m/niche, bryggers/vaskerum med bordarrangement med plads til vaskemaskine og tørretumbler og hvor tøjet let lægges på plads bag de store skydelåger, hvor det - ligeledes via skydelåger - kan hentes fra det modsat liggende garderoberum, som også kan anvendes til viktualierum.. (En virkelig gennemtænkt og praktisk detalje).

Endelig det sidste "hus" som rummer flot integreret stor dobbelt-carport og i forlængelse heraf et super udhus i boligkvalitet som af nuværende ejere anvendes som ekstra "værelse", men også nemt kan bruges som et lækkert kontor væk fra den øvrige bolig. Her er en lille mellemgang med mange skabe, og dør ud til yderligere et godt isoleret ekstra udhus på ca. 18 m2.

Over bygningen bag dobbeltcarporten er netop etableret en ny særdeles lækker tagterrasse med flot røgfarvet glas som delvis afskærmning. Her kan man virkelig nyde den storslåede udsigt over grønne marker og næsten kik helt ind til Brande by,som kun ligger ca. 5. min. kørsel væk fra denne virkelig smukke villa. Yderligere er der under trappen etableret et udendørs spabad, så her er virkelig mulighed for at slappe af efter en lang arbejdsdag, hvis det er det man gerne vil.

Villaen fremtræder helt nymalet overalt indvendig. Flotte hvide vægge og lyse materialer stort set overalt.

Her er anvendt de bedste materialer og virkelig kræset for detaljerne. Bl.a. kan nævnes:

- Opført i materialer der kræver minimal vedligeholdelse.
- Træ-aluvinduer
- Zinktagrender
- Pyramideformet tag med tagpap på lister, afsluttet med flot "tårn" udført i zink. (Facade og tag sprøjtes mod alger hvert 2. år, så det fremstår virkelig flot)
- Exclusive designerarmaturer, 2 silgranithåndvaske i køkken.
- Køkken-ø hvor den ene silgranitvask befinder sig.
* Rummeligt flot køkken med mange skuffer og med soft-lock overalt (ingen låger)
* Top kvalitets-hårde hvidevarer, bl.a. stort "Amerikaner-køleskab"
* Indbygget centralstøvsuger
* Gulvvarme overalt
* Flotte ens Italienske klinker i køkken/alrum og badeværelserne
* Flotte gennemgående hvidpigmenterede ege-parketgulve i stuen og værelserne.
* Direkte udgang fra næsten alle rum.
* Flere med udg. til overdækkede terrasser fra både voksen- og børneafd.
* Flisebelægning hele vejen rundt om bygningerne.
* Midtvest Bredbånd/Altibox (Fibernet)
* Fantastisk lysindfald via de store vindues partier.
* Lofthøjde på 2,60 m
* Brønd til havevanding (gratis vand - udover el til pumpe)

Lokalplanen tillader mindre dyrehold og Liberale erhverv på storparcellerne.

Dejlig forhave med stor grusbelagt indkørsel med god plads, og plæne med bl.a. mange frugttræer og buske. Endvidere dejlig ugenert baghave med bed med barkflis og 2 skønne terrasser, begge delvist overdækkede hvor eftermiddags- og aftenssolen indfinder sig. Her findes også skønne solbærbuske, blommetræ og frugttræer mv. Morgensolen kan nydes på terrasse ved husets indgangsparti. På tagterrassen kan solen nydes dagen lang.

Ejendommen opvarmes med jordvarme.

Arkitekttegnet villa i særklasse med en indretning som sjældent er set bedre. Vi viser gerne denne smukke og sjældent unikke ejendom frem for interesserede købere.
Ring til John på tlf. 31384988 eller Charlotte på tlf. 20942044.