Bøgevænget 252, 7330 Brande

VELKOMMEN TIL BØGEVÆNGET 252, 7330 BRANDE

Forenden af en lukket villavej ligger denne flotte arkitekttegnede villa fra 1980, som emner af ro og enkelthed - og som er moderniseret med respekt for de originale detaljer.

Boligen er opført i høj kvalitet, med gode og kvalitetssikre materialer - et tidsløst unikt design med funktionalitet krydret med moderne bekvemmeligheder såsom cooker og Danfoss varme styring.

Alt i alt, en veldisponeret og velholdt bolig, med gennemtænkte løsninger både inde og ude.

Villaen fordeler sig på hele 185 m² bolig i forskudt plan - med en god planløsning.
Boligen fremstår funktionel og lys, og har inden for de seneste år gennemgået en større modernisering af b.la. køkken, badeværelse og bryggers fra 2017, udvendigt træværk og udhæng - samt installation af en luft til vand varmepumpe.

Ved indgangen til boligen bliver man mødt af en flot og lys entré, med loft til kip, samt de originale brændte klinker.
De brændte klinker fra entreen og loftet til kip er gennemgående videre ind i det rummelige køkken-alrum, boligens kerne, - hvor et flot egetræs køkken fra Svane pryder rummet. Herfra er der udkig og udgang til boligens terrasse, gennem de store skydedøre som går fra gulv til loft. Den hyggelige træterrasse er sydvest og indskærmet af en flot detaljeret læmur, med runde "vinduer".

Fra køkkenet-alrummet, kan man tilgå boligens forskudte planer.

Går man et par trin ned fra køkkenet, bevæger man sig ned i stuen som emner af behag og en rolig atmosfære, med et rigtig godt lysindfald og højt til loftet. Brændeovnen fra 2018, danner ramme om den essentielle hygge i rummet. Endvidere er der rigtig god plads til at huse både familie og gæster, ved pladsen omkring spisebordet. I stuen er de store vinduespartier gennemgående samt en dyb kanap, der gør boligen til en integreret del af naturen.

Trappens og væggenes fine detaljer med rå mursten på den ene side, og vandskuret på den anden, giver både boligen kant og enkelhed - samt et retvisende billede af de oprindelige tanker om boligens design og struktur.

Går man op af trappen fra køkkenet, tilgår man en åben fordelergang, med udsyn til køkken og stue. Fra fordelergangen er der adgang til to gode anvendelige værelser, samt boligen flotte soveværelse med indbyggede skabe. Endvidere et flot og nydeligt badeværelse fra Svane med dobbelt bruser - i flotte lyse fliser i tro mod boligens sjæl og charme.

I underplanen finder man et godt værelse med indbyggede skabe, et rummeligt multirum/værelse, og et bryggers fra 2017 med direkte udgang, og med plads til vaskemaskine og tørretumbler.
Endvidere et lyst badeværelse, med tilhørende sauna.

Der er gulvvarme i entré, køkken-alrum samt på begge badeværelser.

Grunden udgør i alt 857 m², og udover boligen rummer grunden endvidere en carport på 37 m², i sammenhæng med et nyere isoleret redskabsrum, med rigtig god opbevaringsplads. Der er for nyligt lagt nyt tagpap på både carport og skur. Tilhørende en bred flisebelagt indkørsel, med plads til flere biler.

Haven er simpel og dejlig nem at vedligeholde - og ligeledes er der opført endnu en fin træterrasse i det ene hjørne af haven, der om sommeren står med en smuk pergula med udkig ned over haven og det grønne område, med æbletræer, pæretræer og hindbærbuske.

Skal denne essentielle arkitekttegnede villa danne ramme for jeres kommende hjem? - Så bestil en uforpligtende fremvisning.