Klinkhøjvej 7B, Kølkær, 7400 Herning

MEGET VELHOLDT HOBBYLANDBRUG MED 2,8 HA JORDTILLIGGENDE, HERAF CA. 1,6 HA AGERJORD OG RESTEN FLOT HAVE MED SØ, GÅRDANLÆG MV.

Ejendommen ligger i landlige omgivelser omgivet af grønne marker og kun ca. 2 km fra særdeles naturskønne brunkulsarealer og brunkulssøer ved Søby.
Endvidere er der kun ca. 10-15 min kørsel til hhv. Ikast og Brande og Herning, samt kun ca. 8,5 km til Midtjyske Motorvej.

Boligen og tidligere stald/lade ved boligen, fremstår med pæn absolut velholdt facade i gule teglsten og med eternittag. Derudover er der separat en større hal i røde teglsten og en separat beliggende rundbuehal. Disse 2 haller udlejes p.t. til vinteropbevaring af campingvogne. En separat del af "stalden" er udlejet lagerbygning (tømrer). Samlet årlig lejeindtægt ligger typisk på 32-34.000 årligt . Begge dele kan ophøre ved salg, dog campingvogne efter påsken 2021.

Boligen er på 129 m² + 22 m² flot nyere havestue fra 2005. Løbende moderniseret, bl.a. køkken i 2012, bad ca. 2006, nyere baggang mv., og fremstår absolut velholdt og lyst indvendig. Der er endvidere Protec træ/alu vinduer overalt.

Der er indlagt byvand og godkendt kloak. Ejendommen opvarmes med jordvarme, etableret i 2008. Elinstallationer er tillige fornyet. Der er supplerende oliefyr, som dog ikke anvendes af nuværende ejere.

Den ene længe nær boligen, (tidligere lade) er indrettet med en god garage og værksted samt fyrrum med jordvarmeinstallationen og oliefyret. Sammenbygget hermed er den tidligere stald som nu rummer en rigtig fin stor gildesal, yderligere et par disponible rum. Her er også et grovkøkken samt toilet. I forlængelse af denne er der yderligere en "hal/lager" udlejet til en tømrer.

Rigtig gode adgangsforhold til alle udbygninger da der er anlagt vej hele vejen rundt om bygningerne. Og nemt at komme ind via store porte. I alt er der 996 m² gode udbygninger iflg. BBR. + lagerhallen, udlejet til tømrer og som ikke er på BBR (Tidligere overdækket areal).

Boligen er indrettet med:

- Bryggers/baggang med gulvvarme og med plads til vaskemaskine og tørretumbler
- Dejligt lyst køkken/alrum
- Stor stue med udgang til flot havestue
- Hall/gang
- 2 værelser og soveværelse med indb. skabe
- Lyst badeværelse med gulvvarme, bruseniche og væghængt toilet.

Fra havestuen er der en fantastisk udsigt over markerne og en virkelig pæn anlagt have ved boligen med flotte bede med flot beplantning, granitskærver, pigsten og stianlæg mv. En anden del af haven er anlagt som køkkenhave hvor også findes 2 fine drivhuse. Dejlig grusbelagt gårdsplads. Herudover er der anlagt en fin sø i endnu et "haveanlæg/park" bag den tidligere stald. Det meste af grunden ved bygningerne er indrammet af hegn og træer så det er nemt at finde læ her, mens de ca. 1,6 ha agerjord er åben til naboens mod øst og vest, men afgrænset af hegn mod boligen og mod syd.

Her er således en rigtig fin ejendom med gode særdeles rummelige og velholdte udbygninger der er anvendelige til rigtig mange formål, herunder muligheden for at drive virksomhed fra ejendommen, eller man kan indrette hestebokse eller udleje en del af bygningerne som nu, alt efter behov og købers ønske.

Bestil en uforpligtende fremvisning. Kontakt John på tlf. 31384988, eller Charlotte på tlf. 20942044.