Ågade 5, 7330 Brande

MERE CENTRALT KAN MAN NÆSTEN IKKE KOMME TIL AT BO - Se her:

Absolut velholdt og spændende villa fra 1953, og ifølge bygningstegninger om- og tilbygget hhv.1968, 1975 og 1981. Denne villa har en rigtig god central beliggenhed nær den nye skole "Artium" som p.t. er under opførelse og nær idrætshal, svømmecenter, børnehave og idrætscenter, ligesom der kun er få min. gang til Brande midtby med indkøbsmuligheder.

Villaen er på 98 veludnyttede kvm. i stueplanet og med rigtig god tør anvendelig kælder på 85 m². Derudover er der stor fin senere tilbygget dobbelt-garage med 2 porte samt integreret udhus. Endvidere havestue/overdækket areal på ca. 40 m², også velegnet til gildesal mv. (sidstnævnte er ikke på BBR).

Denne villa er absolut charmerende spændende og anderledes, da der er flotte synlige bjælker i vægge og loft i stueplanet, hvor lofterne i stuen går op i kip og i øvrige rum er der skrå lofter op til kip. Facaden fremstår i pæne røde teglsten og med et rødt cementstenstag samt sprossevinduer m.v.

Der er særdeles pæn og velplejet lukket baghave hvor man kan opholde sig helt ugeneret og hvor der også er drivhus, overdækket terrasse, yderligere en terrasse og belægning der fører til havestuen og garagen. Både forhave og baghave er virkelig velplejet med flot beplantning hele vejen rundt langs en velplejet græsplæne. Forhaven er nem med efeu og flotte planter heri, bla. rhododendron og andre flotte buske. Endvidere rigtig fine parkeringsmuligheder foran og ved siden af dobbelt-garagen. Alt fremtræder pæn og velplejet.

Huset er i stueplan indrettet med:

- Entré/hall
- Vinkelstue med udgang til den overdækkede terrasse.
- Pejsestue med brændeovn (tilbygning)
- Lyst køkken med spiseplads
- Værelse
- Soveværelse med indb. skabe
- Lyst bad m/bruseniche og nyere gulvklinker

Fra entré/hall er der nedgang til kælderplan, indrettet med:

- 4 gode disponible rum, heraf flere der tidligere har været anvendt til opholdsrum/soverum/kontor/syrum mv.
- Vaskerum med plads til vaskemaskine og tørretumbler.
- Bad med bruser.
- Trapperum med udg. til haven og opg. til stueplanet.

Boligen har også overdækket indgangsparti. En spændende lidt anderledes villa som er nem at gå til for en eventuel modernisering hvis det er ønsket, men bestemt også en villa man kan flytte ind i og bo der som den er. Og så ligger den jo bare helt perfekt i forhold til byens faciliteter.

Der er indlagt fibernet fra ALTIBOX. Boligen opvarmes med fjernvarme og brændeovn.

Bestil en uforpligtende fremvisning. Kontakt John på telefon 31384988, eller Charlotte på telefon 20942044.