Enighedsvej 8, 7330 Brande

Et-plans vinkelvilla beliggende tæt ved naturskønne omgivelser!

Denne villa er beliggende i Fasterholt med naturskønne omgivelser få skridt derfra og samtidig er villaen beliggende i byen med naboer, sammenhold og fællesskab. Boligen er velholdt og rummelig til børnefamilien og derudover beliggende på en stor grund på 1717 m².

Boligen på 177 m² har god plads til udfoldelse og familieliv. Rummelig planløsning, der indeholder bl.a. tre gode værelser plus soveværelse med skabsvæg. Det ene værelse, kan også ved behov opdeles til endnu et værelse.

God indretning med forældreafdeling, hvor der er soveværelse og badeværelse i den ene ende af villaen, og børnenes domæne med eget toilet i den modsatte ende.

Villaen har to store stuer. En nedsænket pejsestue med klinkegulv og gulvvarme, hvor der selvsagt er pejs og store vinduespartier mod terrassen og haven. Lyset strømmer ind i huset, her og man kan sidde med ildens knitren og følge vejret og årstidernes skiften i fred og ro. Den anden stue ligger mellem pejsestue og køkken, her er der plads til både tv-stue og spisestue i samme rum, hvilket er belejligt i forholdt til placeringen mod villaens køkken. I køkkenet er der god skabsplads og en hyggelig spiseplads til hverdagens måltider.

Huset er velholdt, og står i de fleste rum, med det originale inventar og materialevalg. Indflytningsklart, eller klar til en opdatering hvis man ønsker at sætte sit eget præg på villaen.

Foruden boligen er der en dobbelt garage med tilhørende værksted/hobbyrum. Her kan man have et fristed til en pladskrævende hobby, med f.eks. cykler eller noget helt andet. - Eller måske bare anvende det som et alm. redskabsrum.

Mellem boligen og garagen er der læmur, og man har her et hyggeligt gårdhavemiljø, helt ugenert og med læ fra alle sider. Her er adgang til den store hyggelige have, hvor der er plads til leg og oplevelser. Udover en stor flisebelagt terrasse ved huset, er her en pavillion, en hyggelig havedam og flere flotte træer. Foran huset er der gode parkeringsforhold, til både bil og campingvogn.

Fasterholt er en hyggelig landsby med sammenhold, der tilbyder forskellige aktiviteter og foreningstilbud. Man kan nyde naturen ved og omkring villaen, hvor man finder skønne naturområder med både skov og hede. De tidligere brunkulslejre i Søby ligger også med kort afstand herfra. Så hvad enten man er til sport, gåture med hunden eller en løbetur i den smukke natur, er der masser af muligheder i området. Har man børn, kører skolebussen dagligt til og fra Arnborg skole og øvrig pasning for de yngste tilbydes i byens børnehus Tusindfryd.

Herning, Brande og Ikast ligger alle i en afstand på blot ca.10-15 min. kørsel fra Fasterholt.