Fuglevænget 25, 7330 Brande

SE LIGE DENNE FINE VILLA MED TILHØRENDE SÆRDELES VELPLET HAVE. GOD BØRNEVENLIG BELIGGENHED PÅ LUKKET VEJ I VESTLIGE BYDEL.

Pæn og velholdt gulstensvilla på 117 m2 + 34 m2 muret carport med isoleret udhus, beliggende i børnevenligt stille kvarter på lukket vej i vestlige bydel.

Villaen er over årene løbende moderniseret, god planløsning, minimal spildplads, indrettet med dejlig lys vinkelstue med brændeovn, køkken i bøg/laminat med spiseplads, hall/fordelergang med adg. til soveværelse samt 2 værelser, lyst bad m/niche og gæstetoilet. Endvidere dejlig baggang med nyere skabe og bord med med vask samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Mange indbyggede skabe.

Der er tilhørende dejlig overdækket terrasse/gårdhave (nyt termotag i PVC) samt læfyldt utrolig velplejet haveanlæg med mange flotte planter, det hele omgivet af lærkehæk. Endvidere sydvendt terrasse, hvortil der er udgang fra stuen. Tag er decra og i god flot stand, løbende sprøjtet mod alger.

Vinduer og tag er udskiftet siden opførelsen. Stern er udskiftet til hardi-plank (Eternit med trælook). Loft efterisoleret til 200 m/m . Opvarmes med fjernvarme + støbejerns-brændeovn i stuen