Rønne Allé 14, 7330 Brande

SE LIGE DENNE FINE VELHOLDTE VILLA MED EN HELT FANTASTISK SMUK HAVE.

Virkelig hyggelig og velholdt rødstensvilla med nyere IBF-cementstenstag, beliggende på lukket vej i østlige bydel, kun få min. gang fra indkøbsmulighed i FAKTA, kort afstand til Dalgasskolen, ligesom der er kort gåafstand til gangbro over banen til Brande Midtby. Endv. tæt på byens store arbejdspladser, Siemens og Bestseller.

Denne villa er løbende moderniseret og istandsat og har bl.a. nyere vinduer fra hhv. 2005 og 2007 over det meste, det nyere IBF cementstenstag, meget velholdt KVIK køkken fra 1999, badeværelse i stueplanet som er renoveret i 2012 med bl.a. væghængt toilet, bad i kælderen renoveret i 2001, ligeledes med væghængt toilet. Der er flotte slebne originale fyrretræsgulve i stueetagen. Bemærk: Kælderen er godkendt til beboelse ifølge BBR.

Endvidere tilhørende dejlig stor muret garage med el-port, og hvor tagpap-taget er fornyet i september 2019. Ved garagen er der et fint lille brændeskur.

Og så er haven en virkelig oase der skal opleves. Mange hyggekroge, stier, flotte bed og øvrig beplantning, områder med pigsten, græsplæne mv., samt terrasse både ved huset som er overdækket samt yderligere en terrasse i haven, så solen kan nydes på en af terrasserne stort set hele dagen lang.

Huset opvarmes med elvarme og har derudover en lækker nyere træpilleovn med ECO system i stuen, og som stort set kan varme hele stueetagen op, da den står rigtig godt placeret.

Der er indlagt ALTIBOX fibernet.

Indretning stueplan:

- Entré
- Dejlig lyst køkken m/spiseplads
- Stor 2-delt stue, opdelt i spise- og opholdsstue, samt åben til integreret hyggelig "havestue" .
- Værelse med "stuk" ved loftet.
- Lyst pænt bad med væghængt toilet, bruseniche og gulvvarme

Underetage indrettet med:

- Trapperum med opg. stueplan samt med direkte udgang til haven.
- Dejlig stort soveværelse med parketgulv
- 2 værelser
- Lyst pænt bad med bruser, væghængt toilet og med gulvvarme
- vaskerum med klinkegulv og med plads til vaskemaskine og tørretumbler

En dejlig lys villa hvor rigtig meget er lavet og hvor det må påregnes at noget skal laves, men udbydes her til salg til en absolut fornuftig pris i forhold til alt det som er lavet.

Bestil en uforpligtende fremvisning og oplev dette virkelig hyggelige hus og ikke mindst den smukke have.

Ring til John på tlf. 31384988, eller Charlotte på tlf. 20942044.