Toften 13, Uhre, 7330 Brande

BO CENTRALT I UHRE PÅ LUKKET BØRNEVENLIG VEJ MED FÅ MIN. GANG TIL DEN POPULÆRE UHRE FRISKOLE OG UHRE FRIBØRNEHAVE.

Her har du muligheden for at erhverve en pæn og velholdt gulstensvilla på 143 m2 fra 1978 med tilhørende havestue på 21 m2, opført i 1993.

Endvidere god muret garage med fjernbetjent alu-port samt integreret udhus/værksted. I forlængelse heraf yderligere 2 gode skure/redskabsrum, og separat i haven endvidere drivhus og et mindre skur.

Denne villa er delvis moderniseret indenfor de senere år, og fremstår med flot nyere lyst badeværelse med bruseniche og væghængt toilet . Baggang er med nyere inventar og nyere oliefyr. Olietanken er skiftet i 2016. Endvidere fremtræder køkkenet pæn og velholdt, ligeledes moderniseret for få år siden. I alrummet er der en godt placeret træpille-brændeovn fra 2013. Nogle vinduer er skiftet i 2009 og der er isat lavenergi-glas i dem som ikke er skiftet, og som fremtræder i fornuftig stand. Ligeledes er spildevand og regnvand separatkloakeret .

Indretning:

- Bryggers med bord m/vask og arr. med plads til vaskemaskine og tørretumbler (kan medfølge mod merpris).
- Gæstebadeværelse med bruseniche
- Køkken/alrum med lyst inventar, laminatgulv og træpille-ovn i alrummet
- Fra alrummet fransk dør til dejlig stor lys stue m/tæppe
- 2 værelser, heraf et med indb. skab.
- Soveværelse med skabsvæg og dør til haven/lille terrasse.
- Den tidligere entré, nu anvendeligt som kontor
- Flot moderniseret badeværelse med væghængt toilet og bruseniche.

Fra stuen er der skydedørsparti til havestuen som er tilbygget i 1993. Havestuen har termovinduer og PVC-3 lags termotag.

Dejlig nem have med få bed, enkelte buske og træer og ellers udlagt i græsplæne. Haven afgrænses mod nord af høje træer og der bagved grønne marker.

God sydvestvendt terrasse, foruden den lille nordvendte terrasse ved soveværelset.

Tagrender er inddækkede, og må påregnes skal fornyes indenfor overskuelig tid, da de er begyndende dårlige. Bør ændres til udvendige tagrender. Anslået udgift ca. 30-35.000,-

Generelt en rigtigt regulær og delvis moderniseret villa, i populært kvarter, og med kun ca. 5 km til Brande by og ca. 8 km til Midtjyske Motorvej..