Bjerglide 26, 7330 Brande

Solid og velbygget løbende moderniseret rødstensvilla i 3 plan. Kun få min. gang til indkøb/midtby og kort afstand til naturskønne arealer/sti langs Brande Å. Nedsat kr. 200.000,00 + fjernvarme lægges ind nu. Den er billig med de mange m2 der er her.

Villaen ligger i et eftertragtet kvarter, lukket børnevenlig vej med kun ca. 50 m til naturskøn sti der løber langs Brande Å, som igen fører videre til hal, skole, børneinstitution, bibliotek og mange af byens øvrige faciliteter.

Boligarealet er på 166 m², fordel på stueplan og 1. sal, samt 68 m² rigtig god kælder, hvor bl.a. også findes "værelser", som dog ikke er godkendt bolig i BBR, men har været anvendt som sådan. Desuden ca. 26 m² garage og ca. 11 m² havestue.

Villaen fremtræder udvendig bl.a. med et flot glaseret teglstenstag samt zink-inddækket stern, så der ikke skal males her. Vinduer i stueplan er fra 2006 hhv. 2008. I øvrigt løbende moderniseret og istandsat indvendig de senere år og fremtræder således i pæn og velholdt stand.

Stueplan indrettet med:

- Entré
- Køkken med spiseplads. (placeret så muligt at åbne op til stuen)
- Opholdsstue med pæn brændeovn
- Stor spisestue med udgang til havestuen
- Pænt lyst badeværelse med gulvvarme
- 1 værelse/soveværelse

Fra havestuen er der udgang til en dejlig læfyldt nyere anlagt træ-terrasse omgivet af pænt sortmalet stakit som afgrænser terrassen. Eftermiddags- og aftenssolen indfinder sig her.

Fra entreén er der opgang til 1. sal, indrettet med:

- Repos
- Stort gavl soveværelse
- yderligere 3 værelser (et anvendes p.t. til kontor)
- Bad med bruser

God anvendelig kælder som er indrettet med:

- Trapperum/bryggers med pænt inventar, epoxy-gulv her.
- Stort disponibelt rum
- Bad med bruser
- 2 gode disponible rum med tæpper (tidligere anvendt som værelser).
- Stort vaskerum med klinkegulv
- Yderligere et disponibelt rum

Kælderen er ikke godkendt bolig i BBR men er absolut en god anvendelig kælder med god plads..

Pæn velholdt nem have udlagt i græsplæne og med flot beplantning.

Her får man således en absolut rummelig villa, hvor meget løbende er lavet og hvor køber selv har mulighed for at sætte sit præg på yderligere modernisering, såfremt dette måtte være ønsket. Men absolut også en villa der er lige til at flytte ind i som den er.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.