Søndervænget 38, 7330 Brande

Se lige denne fine velholdte villa !

Flot og meget velholdt renoveret villa 88 m2 med tilh. nyere carport med isol. redsk. rum samt udhus, beliggende attraktivt på lukket vænge, centralt i Brande, tæt på skole, børnehave, idrætscenter og tennisbaner m.v. Endv. kort afstand til idrætshal, bibliotek og midtby/indkøb m.v.

Villaen er indenfor de senere år moderniseret og fremstår med bad renoveret i 2011, nyere vinduer fra hhv. 2011 og 2017 + nyere bagdør, ekstra isolering på loft (ialt ca. 300 m/m), pæne ens Allock-laminatgulve i soveværelse, entre/gang og værelserne. Pænt lyst laminatgulv i stuen. Tagbelægning og tagrender er fra 2008, og elinstallation er delvis fornyet, nyere el-tavle m.v. Udvendig træværk er malet i 2017.

God indretning uden spildplads:

* Entre
* Lys stue
* Køkken med flot lyst inventar
* Flot lyst bad med stor bruseniche og inventar fra Designa
* Soveværelse
* 2 mindre værelser
* Baggang med klinkegulv m/gulvvarme, bord m/vask og mange indb.
skabe. Vaskesøjle med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Alle opholdsrum har "loft i kip" (Saxespær), hvor lofter er beklædt med filt og malet hvide.

Udhæng er med indbyggede spots. Meget velanlagt nem have med belægningssten i indkørsel og ved terrassen samt areal foran huset mod vejen hvor der er plads til bil eller trailer. Dejlig sydvestvendt terrasse. Haven er omkranset af høj hæk, så man kan opholde sig ugenert her. Grænser op til sti i området.

Flot Carport med isoleret redskabsrum fra 2006, samt et separat beliggende udhus hvor der samtidig er loftslem/opbevaringsrum og hvor udhusets tagkonstruktionen er forlænget i begge ender og kan anvendes som en hyggelig overdækket terrasse samt cykelparkering eller til tøjtørring m.v.

Alt i alt et særdeles flot mindre hus med utrolig god beliggenhed i et kvarter hvor midterområdet danner fællesareal for husene i kvarteret. Gode P-forhold. Opvarmes med fjernvarme. Meget billig i varme, kun ca. kr. 7.500,00 årligt. SKAL SES.