Toften 16, Uhre, 7330 Brande

Godt tilbud i Uhre - super beliggenhed. Se mulighederne.

Regulær rødstensvilla med eternittag og muret garage. Super god beliggenhed ud til stisystem og for enden af børnevenlig lukket vej med kort afstand til den særdeles populære Uhre Friskole og Fribørnehave, samt kun ca. 5 km. fra Brande by og 8 km til tilkørsel til Midtjyske Motorvej.

Denne villa fremtræder overvejende i original stand, men absolut let at gå til for en modernisering og istandsættelse. Bl.a. eternittaget og inddækkede tagrender må skulle påregnes udskiftes indenfor en overkommelig årrække, men også udbudt til en favorabel pris - langt under offentlig ejendomsvurdering - hvor der er plads til modernisering og istandsættelse i den udbudte pris. Der er nyere stort vinduesparti i stuen, nyere gavlvinduer m.v.

Indretning:
- Entré
- Bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler
- Stort køkken/alrum med foldedør til stuen
- Dejlig lys stue med store panoramavinduer og skydedør m/ udg. til sydvendt terrasse
- 2 værelser - heraf en med indb. skab
- Soveværelse med skabsvæg
- Badeværelse med kar og bruseniche

Tilhørende muret garage og pæn velplejet have, dels forhave/indgangsparti og dels sydvendt baghave med dejlig terrasse.

Der er indlagt fibernet via ALTIBOX.

Uhre er et særdeles velfungerende lokalsamfund hvor byens borgere opfatter Uhre som et sted med et stort sammenhold, et godt fællesskab og et trygt sted at bo for børn og voksne. Uhre bliver besøgt af en del bus-turister hvert år på grund af sine klassiske landsbyattraktioner i høj kvalitet - kirken, kroen, møllen, købmandsgården og friskolen. Uhre har egen borgerforening "Uhre udviklingsråd" som er et stort aktiv for byen. Se f.eks. www.uhreonline.dk. Endvidere er der Uhre GIF som lokal sportsforening og Uhre Naturpark med bl.a. fiskesø og legeplads er lokale ressourcer, der giver borgerne gode muligheder for lokale fritidsaktiviteter.