Stendalvej 7, 7330 Brande

Nu sælges gården "Stendal". Lystejendom/hobbylandbrug i naturskønne omgivelser.

Med en helt fantastisk unik beliggenhed i naturskønne omgivelser og kun et stenkast fra Brande Golfklubs arealer samt med kun ca. 2 km til bygrænsen til Brande by, finder du denne flotte 3-længede attraktive landbrugsejendom med et jordtilligende på ca. 12,5 ha, heraf 10,5 ha støtteberettiget. Endv. kun ca. 5 ½ km til tilkørsel til Midtjyske Motorvej.

Her er virkelig mulighed for at erhverve en perle med en beliggenhed som sjældent udbydes til salg.

Ejendommens bygninger ligger flot placeret på grunden, godt tilbagetrukket fra den offentlige grusvej Stendalvej, hvor den knejser flot i landskabet og har en fin grusbelagt gårdsplads mellem de 3 længer og en fantastisk flot parklignende have bag bygningerne. Fra gårdspladsen er der fin udsigt ud over de naturskønne kuperede marker hvor ejers nuværende dyrehold med bl.a. heste, får og Skotsk højlandskvæg pryder landskabet. I tilknytning til markerne er separat en ældre løsdriftsstald hvor dyrene kan gå i læ.

Ejendommens jorder består udover gårdspladsen, den flotte parklignende have og markerne, endvidere af et mindre skovbeplantet areal på 3 -4000 m2 som grænser op mod Stendalvej.

Her har tidligere været gravet grus, men da den epoke var slut er markerne retableret, så det i dag er fine marker som pryder landskabet.

Den ene længe har tidligere været anvendt som gårdbutik med rideudstyr, så her er let at lave en rigtig fin "Gårdbutik" igen, men også anvendelig til mange andre formål, så som gildesal, hobbyrum/værksted eller der kan etableres fin stor garage her. Rummet har blæsevarme tilkoblet fyret som befinder sig i separat fyrrum i forlængelse af dette fine lokale.

Boligen på 254 m2 er løbende istandsat og renoveret, holdt i en flot lidt "rustik" udførelse med bl.a. et fint hyggeligt "landkøkken". Og ikke mindst er der i forlængelse af spisestuen en særdeles lækker havestue/orangeri med loft i kip og pvc termotag med flot bronzefarvet yderside der giver et eksklusivt og behageligt lysindfald. Fra havestuen er der bare en flot udsigt til den parklignende have. En anden del af haven har flere frugttræer.

Ejer selv disponerer p.t. over ca. 164 m2 af det samlede boligareal, som er indrettet med:

- Overdækket indg. parti med indg. til Entré/kontor m/gulvvarme
- Baggang med plads til vaskemaskine og tørretumbler
- Stor opholdsstue med pejs med indsats, udg. til overd. terrasse
- Spisestue med udgang til særdeles flot nyere orangeri/havestue
- Køkken m/spiseplads, holdt som "Landkøkken" - lidt rustikt og åben til stuerne
- 2værelser
- soveværelse
- Bad med bruseniche og teglklinker på gulvet.

Herudover er den ene længe - ca. 90 m2 - p.t. udlejet. Den udlejede del har 2 værelser, stue, køkken og bad samt egen indgangsparti/havestue. Udlejet som "værelsesudlejning" månledligt for kr. 6000 inkl. forbrug. Denne del kan nemt inddrages i den øvrige bolig, hvis udlejning ønskes ophørt så køber selv kan disponere over hele boligarealet på 254 m2.

Flere anlagte overdækkede terrasser, dels ved gårdspladsen, og dels i forlængelse af havestuen, med udg. fra stuen. Solen kan altid findes på en af terrasserne.

Ejendommen opvarmes med REKA træpillefyr + brændovn. Sidstnævnte er godt placeret i et "pejsemiljø" i stuen.

Det smukke "orangeri" - som samtidig er en lækker kvalitets-havestue - har flotte gule teglklinker på gulvet med indlagt gulvvarme.

Der er egeparketgulve i de fleste opholdsrum. Egeparketgulvet har nogle brugsspor og trænger til afslibning, eller kan måske med fordel fornyes med en flot ny gulvbelægning.

Hektarstøtte ved landbrugsmæssig drift udgør årligt ca. 20.000 årligt. (kr. 19.899,21 i 2016).

Der ikke langt til naturskønne skovarealer hvor der er fine ridestier rundt i skovene, ligesom der er kort afstand til Brande Rideskole.

Bestil en helt uforpligtende fremvisning og se mulighederne i denne særdeles attraktivt beliggende præsentable ejendom.