Nordlundvej 136, 7330 Brande

Rummelig villa til den børnerige familie

Stor familievilla på 202 m2, beliggende i eftertragtet børnevenligt kvarter med indkørsel ud til vendeplads og tæt på det naturskønne Brandlund hede.

Gode stisystemer der fører til Præstelundskolen og børnehave. Kort afstand til idrætscenter, boldbaner og Brande hallen.

Den oprindelige bolig fra 1973 fremstår overvejende i original stand men velholdt, så kan du selv modernisere, får du her rigtig mange m2 til en særdeles fordelagtig pris.

Både den oprindelige bolig samt tilbygningen har fået nye sorte IBF cementtagsten i 2011 plus nye tagrender. Stuen/"havestuen" mellem opr. bolig og tilbygningen har fået ny tagbelægning i 2008 og har ovenlyskupler. Der er næsten helt nyt tagpap m/fald på garagen (2017). For og bagdør samt vindue i gæstetoilet er skiftet i 2016.
Der er originale parketgulve i flere rum.

Indretning:

- Stor vinkelstue med brændeovn
- Køkken hvidt inventar med bøgekant
- 3 værelser
- Stort soveværelse med skabsvæg
- Baggang med bord og vask
- Badeværelse med kar og brusenitche
- Entré
- Gæstetoilet

Tilbygning fra 1987 indrettet med (F.eks. super ungdomsafdeling)

- 2 store værelser med indb. skabe
- Bad med brusenitche
- Multirum/disp. rum
- Egen indgang (entré)

Mellem den oprindelige bolig og tilbygningen er der en dejlig stue/"havestue" med klinkegulv (del af de 202 m2 boligareal iflg. BBR) med udgang til dejlig gårdhave/terrasse.

Dejlig tilhørende have med pæn beplantning. Endvidere et godt cykelskur/udhus i forlængelse af tilbygningen fra 1987 (ej på BBR) samt legehus.