KØBERRÅDGIVNING I BRANDE BOLIGSALG


Få gennemsigtighed og tryghed i dit boligkøb

En bolighandel består af mange dokumenter, som alle er vigtige for dig som køber at få analyseret og gennemgået, for ikke senere hen at møde ubehagelige overraskelser. Brande Boligsalg hjælper dig med alt det praktiske og står for al korrespondancen med alle sagens parter gennem ejendomshandlens mange faser.

Det er vigtigt at du som køber kender til alle ejendommens forhold, før du forpligter dig til at investere i dit nye hjem.

Vi gennemgår derfor alle handlens vilkår og dokumenter og sikrer, at du er oplyst om alle forhold som kan være af betydning for dig og dit køb, så du derfor får et overblik og kan tage stilling til alle ejendommens forhold – inden du binder dig til købet.

Med køberrådgivning fra Brande Boligsalg sikrer vi, at du føler dig tryg ved købet af dit nye hjem

Brande Boligsalg sikrer dig erfaring og ekspertise indenfor køb af bolig, en professionel gennemgang af handlen og at de aftalte vilkår for handlen mellem dig og sælger, overholdes.

Brande Boligsalg sikrer, at du føler dig tryg igennem alle handlens faser, så du i ro og mag kan fokusere på at planlægge flytningen til dit nye hjem.

Vi står naturligvis også stadig til rådighed med gode råd, hvis der skulle opstå spørgsmål eller praktiske problemer, efter du har overtaget din nye bolig.

Du er altid være meget velkommen til at kontakte os - vi slipper ikke sagen før alt er helt på plads.

Medarbejdere

Charlotte Brøchner

Ejendomsmægler & Indehaver

Brande Boligsalg


Storegade 5

7330 Brande


60395240info@brandeboligsalg.dk

CVR 38985922


Åbningstider

Mandag
09:00 - 17:00

Tirsdag
09:00 - 17:00

Onsdag
09:00 - 17:00

Torsdag
09:00 - 17:00

Fredag
09:00 - 17:00

Lørdag
efter aftale

Søndag
efter aftale