KØBERRÅDGIVNING HOS BRANDE BOLIGSALG

Få gennemsigtighed og tryghed i dit boligkøb

I et boligkøb er der mange ting på spil. Følelser, tryghed og penge. Det handler om dit hjem – rammen om dit liv. Det handler også om din økonomi i mange år frem i tiden. 
Boligkøb er et komplekst område, og det kan være svært for dig som køber, at have styr på alle de specialer, der ofte bliver involveret.

Brande Boligsalg hjælper dig med at læse købsaftale og alle dokumenter. Herefter analyserer og gennemgår vi det hele med dig, så du som køber ved mest muligt om din fremtidige bolig. Brande Boligsalg hjælper dig med alt det praktiske og repræsenterer dig i hele handlen og står for alt korrespondancen med sælgers ejendomsmægler og de medvirkende pengeinstitutter. 

Det er vigtigt, at du som køber kender til alle ejendommens forhold.

Vi gennemgår derfor alle handlens vilkår og dokumenter samt sikrer, at du er oplyst om alle forhold som kan være af betydning for dig og dit køb. Du får derfor et overblik og kan tage stilling til alle ejendommens forhold – inden du binder dig til købet.

Med køberrådgivning fra Brande Boligsalg sikrer vi, at du føler dig tryg ved købet af dit nye hjem

Brande Boligsalg sikrer dig erfaring og ekspertise indenfor køb af bolig, en professionel gennemgang af handlen og at de aftalte vilkår for handlen mellem dig og sælger, overholdes.

Brande Boligsalg sikrer, at du føler dig tryg igennem alle handlens faser, så du i ro og mag kan fokusere på og planlægge flytningen til dit nye hjem.

Vi står naturligvis også stadig til rådighed med gode råd, hvis der skulle opstå spørgsmål eller praktiske problemer, efter du har overtaget din nye bolig.

Du er altid være meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.
Vi hjælper dig hele vejen igennem og slipper ikke sagen før alt er helt på plads.


 

Medarbejdere

Charlotte Brøchner

Ejendomsmægler & Indehaver