Nordlundvej 16, 7330 Brande

Fritliggende andelsbolig i godt børnevenligt kvarter.

Dejlig andelsbolig på 100 m2 + 30 m2 stor garage/redskabsrum, beliggende på børnevenlig lukket stikvej i vestlige bydel med kort afstand til det naturskønne Brandlund Hede og Mose, Brande rideskole samt med gode stisystemer der fører til skole, svømmehal/hal, idrætscenter, børnehave m.v.

Denne andelsbolig er en del af i alt 9 boliger som andelsboligforeningen består af, og nærværende er en fritliggende rødstensvilla med cementtagsten og med tilhørende garage samt egen dejlig have omkranset af hæk.

Andelsboligforeningen er særdeles velfungerende, og der er ingen gæld i foreningen. Den månedlige boligydelse er alene "Fællesudgifter" og udgør kun kr. 1.361,00 som dækker ejendomsskat, forsikring, og andre mindre "fællesudgifter" som administration samt vedligeholdelse af fællesarealer, hækklipning og snerydning m.v. til andelsboligforeningen. Boligen er forsikret gennem andelsboligforeningen og forsikringsudgift og ejendomsskat således inkluderet i boligafgiften. Foreningen har således en sund økonomi.

Indretning:

* Entré med garderobe
* Baggang med klinkegulv og bord m/vask.
* Stue med udgang til sydvestvendt have og terrasse
* Køkken med pænt inventar
* 2 værelser med indb. skabe
* Soveværelse med indb. skabe
* Lyst bad med stor bruseniche samt gulvvarme.

Der er indgang til badeværelset både fra baggangen og entre,en. I baggangen findes desuden vaskemaskine, tørretumbler samt skabsfryser som medfølger i handlen uden beregning. Desuden er opvaskemaskine og køleskab i køkkenet begge næsten nye. Varmvandsbeholder er tillige fornyet.

Der må påregnes lidt reparation af indvendige siporex-indervægge som har de typiske revner for den type indvendige vægge.

Dejlig stor tilhørende garage med god plads til bil, trailer og haveredskaber m.v. Desuden drivhus. Billig i varme, kun ca. kr. 7.778,- seneste år, før fradrag af en gratis rate på kr. 2.160,00 som Brande Fjernvarme har fratrukket i varmeår 2016/2017. Så reel varmeudgift seneste varmeår = kun kr. 5.618,00.

Haven er med pæn beplantning samt græsplæne, det hele omkranset af hæk, så man kan opholde sig ret ugeneret her. Dejlig læfyldt terrasse.

Denne andelsbolig sælges til en pris væsentlig under regnskabsmæssig værdi ifølge andelsboligforeningens regnskab. (Regnskabsmæssig værdi kr. 1.162.171,-)

Nu nedsat kr. 70.000,00 Et rigtig godt køb til prisen. Og en sjælden lav boligafgift for en andelsbolig. ØNSKES SOLGT NU - KOM MED ET BUD.