Går du i salgstanker ?

Det starter nemt med at du bestiller en gratis og helt uforpligtigende SALGSVURDERING, så er resten op til dig, om du efterfølgende ønsker at sætte til salg.


Salgsvurderingen er helt gratis og uforpligtende, så hold dig endelig ikke tilbage for at få en seriøs vurdering og et godt tilbud på salg af din bolig.


Vi gennemgår boligen sammen, og drøfter mulighederne for salg. Ligeledes vurderes om der bør foretages salgsfremmende udbedringer og forskønnelser som kan fremme et salg.

Når salgsvurderingen er klar, vil jeg præsentere dig for et salgsbudget, der indeholder alle kendte omkostninger (Salær, markedsføring, tilstandsrapport, energimærkning, el-rapport, ejerskifteforsikring og eventuelt indfrielse af lån m.v.) - så du ved nøjagtigt hvad det koster at sælge, og hvad dit provenu bliver.


Når du sætter til salg, er der en række bilag og oplysninger om din ejendom der skal fremskaffes.  Kontakt mig pr. mail eller pr. telefon, så taler vi sammen om hvilke bilag og informationer der skal fremskaffes, for at jeg kan lave en seriøs vurdering af din ejendom.


Sådan kommer vi i gang:

KONTAKT MIG FOR EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING:
Telefon:  60395240
Mail:
info@brandeboligsalg.dk
Ejendomsmægler - M.E.L.
John Sørensen
  


lynsøg
kontakt
Skovbrynet 151
7330 Brande
 
Telefon:
+45
 60395240
CVR nummer:
28822987
 
 
Åbningstider:
08:00
20:00
Nyeste: