Her er lidt om Brande Boligsalg og hvad du kan forvente af mig

Hvorfor vælge Brande Boligsalg ?

Vi vil selvfølgelig gerne være din mægler, og gøre os fortjent til, at du ikke fortryder dit valg!
Du kan se hvordan tidligere købere og sælgere har vurderet os til højre herfor.  Tilsvarende vurderinger af andre mæglere finder du på www.boligsiden.dk under "FIND MÆGLER" og indtast herefter postnr. 7330.
Vore kunder har givet os den absolut bedste bedømmelse, hvilket vi selvfølgelig er rigtig glade for. Vi vil gøre os umage for, at du også du giver os en god bedømmelse, når dit salg er gennemført. Hvis du tillader det, sender Boligsiden.dk et spørgeskema ud til dig, hvor du også får mulighed for at bedømme din mægler.
Køberne bliver også spurgt, så det indgår også i statistikken.  Det at køberne også får en god oplevelse, er måske netop med til at et salg lykkedes.  Vi mæglere kan gøre en forskel, såfremt vi kan få køberne til at se mulighederne når de besøger netop din ejendom, og dermed medvirke til at din ejendom bliver solgt.  Et godt salg er det vigtigste for dig, som ønsker at sælge. 
Vores hjemmeside er opdateret så den er meget brugervenlig og uden en masse forstyrrende "pop op" reklame, som ellers ofte kan være tilfældet hos mange af de store mæglerkæder, når en køber besøger siden.  Ligeledes er Brande Boligsalg´s hjemmeside optimeret, så boligerne vises absolut bedst muligt for dem der vælger at søge på boliger til salg via deres Smart-phone eller via Ipad. Du har også mulighed for at dele din bolig på facebook, twitter og andre sociale medier, ved at vælge din bolig og trykke på  ">del".  (Øverst i højre hjørne, når du har din bolig fremme på hjemmesiden). Så bliver den set af flest mulige.
Vi annoncerer tillige på nøjagtig de samme medier som de store mæglerkæder.  Så hvorfor ikke vælge at spare på salæret, når du får præcist den samme markedsføring af din bolig, og vi vil gør os umage for at du får lidt mere på andre områder. Lang de fleste boligsøgende går på nettet, (primært boligsiden.dk) når de leder efter en ny bolig, og den mægler der har din bolig til salg, er også den mægler der kommer til at sælge din bolig, når der er en køber.
Lad det være sagt med det samme at finanskrisen i 2008/09 satte sit præg på boligmarkedet. I dag er det stort set fortid og flere boliger bliver solgt hurtigt, dog må nogle stadig acceptere en lidt længere liggetid.  
Det er vigtigt at vælge en mægler, som du har tillid til, og som forstår dine behov. Vi vil gøre vores til, at vi har en god dialog med hinanden igennem hele salgsforløbet og at vi sammen gør mest muligt for at din bolig bliver solgt.
 


lynsøg
kontakt
Skovbrynet 151
7330 Brande
 
Telefon:
+45
 60395240
CVR nummer:
28822987
 
 
Åbningstider:
08:00
20:00
Nyeste: