Her er lidt om Brande Boligsalg og hvad du kan forvente af mig

Hvorfor vælge Brande Boligsalg ?

Lad det være sagt med det samme.  Finanskrisen har sat sig præg på boligmarkedet, så det er endnu vigtigere at vælge en mægler du har tillid til, og som forstår dine behov.

Nogle boliger bliver solgt hurtigt og andre må acceptere en lidt længere liggetid.   Sådan er markedet stadig i visse områder, og det er derfor endnu vigtigere end nogensinde, at du og din mægler er i god dialog med hinanden i hele salgsforløbet, så I sammen kan gøre mest muligt for at din bolig bliver solgt bedst muligt.

Jeg vil selvfølgelig gerne være din mægler, og gøre mig fortjent til at du ikke fortryder dit valg.  Ingen diskussion om det. !

Du kan se hvordan tidligere købere og sælgere har vurderet mig til højre herfor.  Tilsvarende vurderinger af andre mæglere finder du på www.boligsiden.dk under "FIND MÆGLER" og indtast herefter postnr. 7330.

Mine kunder har givet mig den absolut bedste bedømmelse, hvilket jeg selvfølgelig er rigtig glad for. Jeg vil gøre mig umage for, at også du giver mig en god bedømmelse, når dit salg er gennemført. Hvis du tillader det, sender Boligsiden.dk et spørgeskema ud til dig, hvor du også får mulighed for at bedømme din mægler.

Køberne bliver også spurgt, så det indgår også i statistikken.  Det at køberne også får en god oplevelse, er måske netop med til at et salg lykkedes.  Vi mæglere kan gøre en forskel, såfremt vi kan få køberne til at se mulighederne når de besøger netop din ejendom, og dermed medvirke til at din ejendom bliver solgt.  Og et godt salg er jo bestemt det vigtigste for dig som ønsker at sælge. 

Min nye hjemmeside er opdateret så den er meget brugervenlig og uden en masse forstyrrende "pop op" reklame, som ellers ofte kan være tilfældet hos mange af de store mæglerkæder, når en køber besøger siden.  Ligeledes er Brande Boligsalg´s hjemmeside optimeret, så boligerne vises absolut bedst muligt for dem der vælger at søge på boliger til salg via deres Smart-phone eller via Ipad. Du har også mulighed for at dele din bolig på facebook, twitter og andre sociale medier, ved at vælge din bolig og trykke på  ">del".  (Øverst i højre hjørne, når du har din bolig fremme på hjemmesiden). Så bliver den set af flest mulige.

Jeg annoncerer tillige på nøjagtig de samme medier som de store mæglerkæder.  Så hvorfor ikke vælge at spare på salæret, når du får præcist den samme markedsføring af din bolig, og jeg vil gør mig umage for at du får lidt mere på andre områder. Lang de fleste boligsøgende går på nettet, (primært boligsiden.dk) når de leder efter en ny bolig, og den mægler der har din bolig til salg, er også den mægler der kommer til at sælge din bolig, når der er en køber.

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske via Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70253666, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk
 


lynsøg
kontakt
Skovbrynet 151
7330 Brande
 
Telefon:
+45
 60395240
CVR nummer:
28822987
 
 
Åbningstider:
08:00
20:00
Nyeste: